16 Nov 2023  |  Event,Exhibition

Club Vacay και Product Design Awards στο 100% Hotel Show 2023

Το Design Society συνεργάζεται με την έκθεση 100% Hotel Show για ακόμα μια χρονιά!
post image

Κάθε χρόνο, η έκθεση 100% Hotel Show διερευνά και παρουσιάζει τρόπους διαμόρφωσης και ανάδειξης της μοναδικής ταυτότητας κάθε τουριστικού καταλύματος, μέσω του ιδιαίτερου design και της ένταξης της τέχνης στον σχεδιασμό. Στη φετινή διοργάνωση, έχει δοθεί ακόμα περισσότερη έμφαση σε διάφορες μορφές του design, καθώς η ομάδα πίσω από το 100% Hotel Show πιστεύει ότι αποτελεί έναν από τους πιο καθοριστικούς παράγοντες που καθιστούν ένα κατάλυμα πολυτελές.

Αρχικά, για ακόμη μια χρονιά θα στηθεί μια "Έκθεση μέσα στην Έκθεση" από τους Greece is for Lovers και το περιοδικό Design Society, με τον τίτλο Club Vacay. Το Club Vacay αποτελεί μια φανταστική συνθήκη διακοπών, όπου ο σχεδιασμός συναντά τις εφαρμοσμένες τέχνες και συνδιαλέγεται με τους επισκέπτες στο αισθητικό περιβάλλον ενός ξενοδοχείου. Είναι μια συλλογή απρόσμενων αντικειμένων, που επιλέχθηκαν με γνώμονα την ικανότητά τους να στέκονται ανεξάρτητα της ευρύτερης διακόσμησης ενός χώρου, εξυπηρετώντας όμως τις ανάγκες του καταλύματος και χτίζοντας ταυτόχρονα αναμνήσεις και εμπειρίες. Στην έκθεση συμμετέχουν οι: Blue CycleChloe Simou, Greece is for Lovers, HAK Studios, Hoi Kaloi, Kalodromo, Keramik, Koukos de Lab, Mariza Galani, M2P, Theo Galliakis, Yiannis Ghikas x Myran.


Στο πλαίσιο της έκθεσης, διοργανώνεται κάθε χρόνο ο διαγωνισμός 100% Hotel Design Awards, που αναδεικνύει τον καθοριστικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο καλός σχεδιασμός στη δημιουργία αλλά και την ανακαίνιση ξενοδοχείων, μέσα από την αξιολόγηση και την προβολή πρόσφατα υλοποιημένου έργου. Μέσα από τον διαγωνισμό, οι Αρχιτέκτονες και Σχεδιαστές έχουν την ευκαιρία να προβάλουν το έργο τους στους πιο δυναμικούς επαγγελματίες από τον τομέα του τουρισμού. Φέτος, ο διαγωνισμός αυτός, σε συνεργασία με το περιοδικό Design Society, επεκτείνεται και περιλαμβάνει το Product Design, καθώς η Διοργάνωση στοχεύει:



  1. Να αναδείξει μια σειρά από Design Προϊόντα, καθώς και Collectible Design Αντικείμενα, που συμβάλλουν στην ενίσχυση της εμπειρίας, αλλά και της συνολικής εικόνας, Πολυτελών Καταλυμάτων και Βιλών.
  2. Να “συστήσει” στην Ξενοδοχειακή Αγορά Σχεδιαστές και Κατασκευαστές Design Προϊόντων, αλλά και Collectible Αντικειμένων, που μπορούν να αναδειχθούν σε πολύτιμους συνεργάτες για τη διαμόρφωση Μοναδικής Ταυτότητας και ισχυρού Storytelling.

Η απονομή των βραβείων και για τις 2 κατηγορίες (Project & Product) θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Νοεμβρίου.


Η έκθεση αφιερώνει το πρώτο τμήμα της στο Section "Architecture - Build - Materials", όπου λειτουργεί μια special “Architect Zone”. Έτσι, τα Αρχιτεκτονικά Γραφεία αποκτούν τον δικό τους, διακριτό χώρο για να συμμετάσχουν στο 100% Hotel Show, επικοινωνώντας με χιλιάδες Ξενοδόχους και Villa Owners.

Τέλος, για να υπογραμμίσει την αξία του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού για την εξέλιξη του τουριστικού κλάδου, το 100% Hotel Show έχει καθιερώσει τον θεσμό “100% Hotel Architect of the Year”, τιμώντας κάθε χρόνο με Ειδικό Βραβείο και Special Παρουσίαση στην Έκθεση, ένα επιλεγμένο Αρχιτεκτονικό Γραφείο σύμφωνα με την επιδραστικότητά του στον Ξενοδοχειακό Σχεδιασμό.

Για το 2023, το K-Studio έχει επιλεχθεί από το 100% Hotel Show ως "αρχιτεκτονικό γραφείο της χρονιάς" για την πρωτοποριακή του συνεισφορά στον τομέα της φιλοξενίας, παρουσιάζοντας ορισμένα από τα καλύτερα ξενοδοχειακά έργα τα τελευταία χρόνια, έχοντας παράλληλα αποσπάσει πολλαπλά βραβεία, τόσο στα 100% Hotel Design Awards όσο και σε διεθνείς διαγωνισμούς, επιβεβαιώνοντας την αριστεία του.


Κάνετε την εγγραφή σας ως επισκέπτης, πατώντας εδώ.

Tags

Περισσότερες Εκδηλώσεις

Athens Art Gallery
Image represents Ψίθυροι της Γραμμής...
6 Dec 2023  |  Event,Exhibition
Ψίθυροι της Γραμμής
Χώρος Τέχνης Αδαμαντία
Image represents Τα μάσκουλα της Τέχνης...
26 Apr 2024  |  Event,Exhibition
Τα μάσκουλα της Τέχνης
Τεχνοχώρος
Image represents Το Φτέρωμα των Χρωμάτων...
26 Apr 2024  |  Event,Exhibition
Το Φτέρωμα των Χρωμάτων
HeartbeatInk Gallery
Image represents Womanity...
22 Apr 2024  |  Event,Exhibition
Womanity